Kara

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Kara
카라
Юрăçсем LG Optimus Bright модельне янравлаççĕ
Юрăçсем LG Optimus Bright модельне янравлаççĕ

Хастар çулсем 2007 – хальхи кунсем
Патшалăх Кăнтăр Корей

Kara (кор. 카라) — Сеулра (Кăнтăр Корей) 2007 çулта DSP Media агентство йĕркеленĕ çамрăк кăнтăр корей герлз-бэнд. Ячĕ Chara (грек. χαρά - савăнăç) пулать, çавăнпа та хĕрсене "пылак кĕвĕсемпе" танлаштараççĕ[1].

Kara 2007 çулта R&B ушкăнĕ евĕр çуралать, унăн йышĕнче тăваттă "çирĕп" хĕр. Вĕсен пĕрремĕш альбомĕ he First Blooming 2007 çулта çутта тухать. Ашшĕ-амăшĕ хистенипе Kim Sunghee тузса кайсан, ушкăна иккĕ çĕнĕ хĕр - Ку Хара тата Кан Джиён — килеççĕ[2]. Çакăн хыççăн хĕрсем хăйсен сăнарĕсене улăштараççĕ те чартсене Honey юрăпа кĕрсе каяççĕ[3] .

Ушкăн йышĕ[тӳрлет]

Тулли ячĕ Çуралнă кун
Официаллă латиница Хангыль Кириллица Вăхăт
Park Gyuri 박규리 Пак Кюри 21.05.88
Han Seung-Yeon 한승연 Хан Сынён 24.07.88
Goo Ha-ra 구하라 Ку Хара 13.01.91
Nicole 니콜 Никхоль (Николь) 07.10.91
Kang Ji-young 강지영 Кан Джиён 18.01.94

Дискографи[тӳрлет]

  • 2007: the First Bloooooming
  • 2008: Rock U
  • 2008: Pretty Girl
  • 2009: Honey
  • 2009: Revolution
  • 2010: Lupin
  • 2011: Step

Çавăн пекех пăхăр[тӳрлет]

Асăрхавсем[тӳрлет]

  1. ^ (кор.) 카라, 데뷔앨범 'Blooming' 발표. 머니투데이 (2007-04-05).
  2. ^ (кор.) koo hara's Twitter. Twitter (2011-06-06).
  3. ^ Jo, Dong-joon. 카라1위 데뷔이후 첫 1위 감격! (Kara's First #1 After Debut, Grateful!). TodayKorea. March 6, 2009. Retrieved March 5, 2009.

Каçăсем[тӳрлет]