Белоусов Евгений Викторович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Белоусов хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Disambig gray.svg Белоусов Евгений ятлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Женя Белоусов
фото
Тĕп хыпар
Тулли ят Евгений Викторович Белоусов
Çуралнă вăхăт 1964, авăн, 10
Çуралнă вырăн Жихарь ялĕ, Харьков облаçĕ, Харьков районĕ, Украина ССР, СССР
Вилнĕ вăхăт 1997, çĕртме, 2
Вилнĕ вырăн Мускав, РФ
Патшалăх Flag of the Soviet Union.svg СССРFlag of Russia.svg РФ
Профессисем XX ĕмĕрти совет, раççей юрăçи, бас-гитарист, гитарист
Инструментсем бас-гитара, гитара
Жанрсем поп-мусăк, ташă мусăкĕ, рок-мусăк
Ушкăнсем Интеграл
http://belousov.sitecity.ru

Евге́ний Ви́кторович Белоу́сов (авăн, 10, 1964, Жихарь ялĕ[1] — çĕртме, 2, 1997, Мускав), ытларах Же́ня Белоу́сов евĕр паллăскер — совет тата раççей поп-юрăçи.

Паллă юрăсем: «Девочка моя синеглазая», «Ночное такси», «Алёшка», «Девчонка-девчоночка», «Вечерок», «Облако волос», «Золотые купола», «Короткое лето», «Дуня-Дуняша», «Вечером на лавочке».

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Асăнмалăх[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Видеографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1990 — «Наш человек в Сан-Ремо»
  • 2006 — «Короткое лето Жени Белоусова» (Пĕрремĕш канал).
  • 2008 — «Тайные знаки. Женя Белоусов. Нет права взрослеть» (ТВ3, «Студия 4»).
  • 2009 — «Суперстар представляет — Женя Белоусов. Возвращение звёздного мальчика» (НТВ).
  • 2012 — Женя Белоусов. Всё на свете за любовь (ООО «Лидер ТВ», Россия,)
  • 2015 — «Женя Белоусов. Он не любит тебя нисколечко...» (Пĕрремĕш канал)

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]