Кононов Михаил Иванович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Кононов хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Михаил Кононов
Çуралнă чухнехи ят: Михаил Иванович Кононов
Çуралнă вăхăт: 1940, ака, 25
Çуралнă вырăн: Мускав, СССР
Вилнĕ вырăн: Мускав, Раççей Федерацийĕ
Гражданлăх: Flag of the Soviet Union.svg СССР
Flag of Russia.svg РФ
Професси: XX, XXI ĕмĕрсенчи СССР, Раççей актёрĕ
Карьера: 1961—2006

Кононов Михаил Иванович (ака, 25 1940, Мускавутă, 16 2007, Мускав) - совет кино актёрĕ, театр артисчĕ.

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Илемлĕ фильмсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1961Наш общий друг
  2. 1963Первый троллейбус
  3. 1964До свидания, мальчики!
  4. 1966Начальник ЧукоткиАлексей Бычков
  5. 1966Андрей РублёвФома
  6. 1967Василиса Прекрасная
  7. 1967В огне брода нетАлёша Семёнов
  8. 1968На войне, как на войнекĕçĕн лейтенант Малешкин
  9. 1969Белый флюгер
  10. 1969Мальчишки
  11. 1970НачалоПавлик
  12. 1971Шутите?
  13. 1971Держись за облака
  14. 1972Здравствуй и прощайМитька Ярмолюк
  15. 1972Красные пчелыВасилий
  16. 1972Пятнадцатая весна
  17. 1972Большая переменаНестор Петрович Северов
  18. 1973Открытие (Рукопись академика Юрышева)çамрăк Сергей Юрышев
  19. 1975Капитан НемоКонсель
  20. 1975Финист — Ясный СоколЯшка
  21. 197672 градуса ниже нуля
  22. 1976Двадцать дней без войныРубцов
  23. 1976Повесть о неизвестном актёре
  24. 1976Пока бьют часы
  25. 1977Кольца Альманзора
  26. 1978Ищи ветра…
  27. 1978Комедия ошибок
  28. 1978Любовь и ярость
  29. 1978Сибириада
  30. 1978Только каплю души
  31. 1979Таёжная повестьАким
  32. 1980Иначе нельзя
  33. 1980Расследование
  34. 1980Мореплавание Солнышкина
  35. 1981Андрей и злой чародей
  36. 1981Полоса везения
  37. 1981Василий и ВасилисаВасилий
  38. 1982Без видимых причин
  39. 1982Вокзал для двоихНиколаша, милиционер
  40. 1983Безумный день инженера Баркасова
  41. 1983Особый случай
  42. 1983Гори, гори ясно…
  43. 1984Гостья из будущего, Крыс
  44. 1984Один и без оружия
  45. 1986Проделки в старинном духе
  46. 1987Она с метлой, он в черной шляпе
  47. 1987Первая встреча — последняя встреча
  48. 1987Разорванный круг
  49. 1987Христиане
  50. 1989Пиры Валтасара, или Ночь со Сталиным
  51. 1990Здравия желаю! Или бешеный дембель
  52. 1990Царская охота
  53. 1991Мементо мори
  54. 1992Ближний круг
  55. 1992Великий муравьиный путь
  56. 1992Прекрасная незнакомка
  57. 1993Вспоминая Чехова
  58. 1994Курочка Ряба
  59. 1997Царевич Алексей
  60. 2000Витрина
  61. 2006В круге первом (Сериал)

Мультфильмсене сасă кĕртни[тӳрлет | кодне тӳрлет]