Андреев Вадим Юрьевич

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Андреев хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Вадим Андреев
Çуралнă чухнехи ят: Андреев Вадим Юрьевич
Çуралнă вăхăт: Шаблон:Пайăр çын/Вăхăт/Logic
Çуралнă вырăн: Мускав, СССР
Гражданлăх: Flag of the Soviet Union.svg
Flag of Russia.svg
Професси: Шаблон:Актёр
Карьера: 1979 çултанпа
Тĕлĕ: сасăлани, кино, театр
IMDb: ID 0028922

Вади́м Ю́рьевич Андре́ев (1958 çулхи пуш, 30) — совет тата раççей театрпа кино актёрĕ .

Кун-çулĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Мускавра çуралнă. 1975 çултанпа Мускаври пукане театрĕнче монтаж ĕçтĕшĕ пулса ĕçленĕ, каярах актёр пулса тăрать. 1979 çулта ВГИКран вĕренсе тухса, Вадим Андреев М. Горький ячĕллĕ киностудире ĕçлет. 1979—1981 çулсенче çар хĕсметĕнче тăрать.

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Кинори рольсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1978БаламутПётр Горохов
  2. 1980У матросов нет вопросовСаня Фокин
  3. 1982Отцы и деды
  4. 1982Шофёр на один рейс
  5. 1982Карнавал
  6. 1982Инспектор Лосев
  7. 1983Женатый холостякАнтипов
  8. 1984ТАСС уполномочен заявитьлейтенант Дронов
  9. 1984Костёр в белой ночи
  10. 1985Утро без отметокНаташăнн ашшĕ
  11. 1985Солнце в кармане
  12. 1985Батальоны просят огнярядовой Деревянко
  13. 1986Конец света с последующим симпозиумом
  14. 1986Конец операции «Резидент»
  15. 1987Катенька
  16. 1987Импровизация на тему биографии
  17. 1990Потерпевший
  18. 1990Супермен
  19. 1991Заряженные смертью
  20. 1992Он своё получит
  21. 1992Женщина с цветами и шампанским
  22. 1992Чёрный квадрат
  23. 1993Отряд «Д»
  24. 1993Твоя воля, господи!
  25. 1994Будулай, которого не ждут
  26. 2002Трое против всехНиколай
  27. 2003УндинаВладимир
  28. 2003Трое против всех 2Николай
  29. 2003Зачем тебе алиби?
  30. 2003Желанная
  31. 2004КармелитаФорс
  32. 2005Студенты (телесериал)Квакуша ашшĕ
  33. 2006Псевдоним «Албанец»
  34. 2006Гражданин начальникСергеев
  35. 2006ПарижанеВладимир Павлович Седов, следователь, милици майорĕ
  36. 2007Я сыщик
  37. 2007Кадетствомайор/подполковник Василюк
  38. 2007Путейцыжелезнодорожный офицер начальник (эпизод)
  39. 2007Заставачикĕ çарĕсен полковникĕ
  40. 2008Разведчики. Война после войныбандитcен ертӳçи «Артист»
  41. 2008Ранеткиподполковник Новиков, Лера ашшĕ
  42. 2008Кремлёвские курсантыподполковник Василюк.
  43. 2009Десантура. Никто, кроме насхозяин частного дома
  44. 2009Легенды колдовской любви
  45. 2010Детективное агентство «Иван да Марья»Дмитриев (Дело о ласковом море)
  46. 2010Ефросинья (сериал) - Мэр города
  47. 2010Обьявленный в розыск (сериал) - генерал Потапов
  48. 2011Любовь и разлука (сериал) - Иван

Фильмсене сасă кĕртни[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 2008Ларго Винч: НачалоНерио Винч
  2. 2008Спиди ГонщикАрнольд Роялтон
  3. 2007Гарри Поттер и Орден ФениксаКорнелиус Фадж
  4. 2007Такси 4Даниэль
  5. 2006СмывайсяСпайк
  6. 2006Хороший годФрансис Дюфло
  7. 2006Моя супер-бывшаяПрофессор Бедлам
  8. 2006Счастливое число СлевинаМистер «Добрый кот»
  9. 2006Альфа ДогСонни Трулав
  10. 2005Ходят слухиБо Берроуз
  11. 2005Гарри Поттер и Кубок ОгняКорнелиус Фадж
  12. 2005Деньги на двоихНовиан
  13. 2005ДоминоЭд Мосби
  14. 2005Здесь курятБобби Джей Блисс
  15. 2005Большая жратваДэн
  16. 2005ЗаложникДжефф Толли
  17. 2004Мост короля Людовика СвятогоАрхиепископ Перу
  18. 2004Двенадцать друзей ОушенаБрюс Уиллис, в титрах не указан
  19. 2004СтолкновениеФлэнаган
  20. 2004Гарри Поттер и узник АзкабанаКорнелиус Фадж
  21. 2004Девять ярдов 2Джимми Тудески (Брюс Уиллис)
  22. 2003Луни Тюнз: Снова в делеПредседатель корпорации «Акме»
  23. 2003Невезучие
  24. 2003Очень страшное кино 3Карсон Уорд
  25. 2003ЭльфУолтер
  26. 2003Защита от дуракаЛео
  27. 2003Реальная любовьГарри
  28. 2003Невыносимая жестокостьРекс Рексрот
  29. 2003Дочь моего боссаДжек Тэйлор
  30. 2003Тупой и еще тупее тупого: Когда Гарри встретил ЛлойдаДиректор Коллинз
  31. 2003Брюс ВсемогущийБог
  32. 2003Такси 3Даниэль
  33. 2002Признания опасного человекаКилер
  34. 2002Гарри Поттер и Тайная КомнатаЗлатопуст Локонс
  35. 2002Остин Пауэрс: ГолдмемберНайджел Пауэрс
  36. 2001Кейт и ЛеоМиллард
  37. 2001Властелин колец: Братство кольцаБильбо Бэггинс
  38. 2001Гарри Поттер и философский каменьМистер Олливандер
  39. 2001Солдаты Буффалосержант Ли
  40. 2001Четвертый ангелДжек Элгин
  41. 2001Очень страшное кино 2Хенсон
  42. 2001Искусственный разумПроф. Хобби
  43. 2001Сквозные раненияГенри Уэйн (Том Арнольд)
  44. 200115 минут славыРоберт Хоукинс
  45. 2000Мисс КонгениальностьВиктор Меллинг
  46. 2000Гринч - похититель РождестваГринч
  47. 2000ПомниТедди Гаммел
  48. 2000Чокнутый профессор 2: Семья КламповШерман Кламп / Бадди Лав / Бабушка Кламп / Мама Кламп / Папа Кламп / Эрни Кламп / Лэнс Перкинс
  49. 2000Такси 2Даниэль
  50. 2000Девять ярдовДжимми Тудески (Брюс Уиллис)
  51. 1999Правила виноделовД-р Вилбур Ларч
  52. 1999Взрыв из прошлогоКалвин Веббер
  53. 1998ОсадаГенрал-майор Уильям Деверо
  54. 1998Меркурий в опасностиАрт Джеффрис
  55. 1997Один дома 3Бартон Джерниган
  56. 1997ШакалШакал, герой Брюса Уиллиса
  57. 1997АнакондаДэнни Рич
  58. 1997Достучаться до небесАбдул (Мориц Бляйбтрой)
  59. 1996Марс атакует!Президент США Джеймс Дэйл
  60. 1996Дневной светДжордж Тайрелл
  61. 1995Майор Пэйн (закадр.)
  62. 1995ДжуманджиАлан Пэрриш
  63. 1995Бэйб: Четвероногий малыш
  64. 1994Флинтстоуны (перевод для VHS, «Премьер-видео фильм»)
  65. 1994Правдивая ложьАльберт Гибсон (Том Арнольд)
  66. 1994Побег из Шоушенка (закадр. перевод) — половина мужских ролей
  67. 1994Уайатт ЭрпУайатт Эрп
  68. 1993Бетховен 2 - Флойд
  69. 1993Список ШиндлераПолдек Пфефферберг
  70. 1992Бэтмен возвращаетсяПингвин
  71. 1991Капитан КрюкПитер Бэннинг
  72. 1990ВрагМанданлал / Калихаран
  73. 1989Индиана Джонс и последний крестовый поход (перевод для VHS, «Премьер-видео фильм») — все мужские персонажи
  74. 1989Рам и ЛакханИнспектор Лакхан
  75. 1988Налево от лифта (дубляж киностудии им. Горького) — Ян (роль Пьера Ришара)
  76. 1987Обмен учащимисяЗам. директора Дюрфнер
  77. 1987Мистер ИндияАрун Верма
  78. 1987Сердце ангелаГарри Энджел
  79. 1985, 1989, 1990Назад в будущее (перевод для VHS) — все мужские персонажи
  80. 1985Полицейская академия 2: Их первое заданиеофицер Дуглас Факлер
  81. 1984Индиана Джонс и храм судьбы (перевод для VHS, «Премьер-видео фильм») — все мужские персонажи
  82. 1984Жертва обмана | Hum Rahe Na Hum
  83. 1984Полицейская академиякадет Дуглас Факлер
  84. 1983Поменяться местами (СТС, закадр.) — Винторп Третий (Дэн Эйкройд), мужские роли
  85. 1981Индиана Джонс: В поисках утраченного ковчега (перевод для VHS, «Премьер-видео фильм») — все мужские персонажи
  86. 1981Выбор оружия | Le Choix Des Armes — Микки (Жерар Депардье)
  87. 1980Дети без матери | Bin Maa Ke Bachche
  88. 1978Побег | La Carapate — Жан-Филипп Дюрок (Пьер Ришар)
  89. 1977Звёздные войны. Эпизод IV. Новая надежда (дубляж киностудии им. Горького) — Хан Соло
  90. 1974Разговор

Мультфильмсене сасă кĕртни[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 2010Шрек навсегдаАшак
  2. 2007Шрек ТретийАшак
  3. 2004Шрек 2Ашак
  4. 2001ШрекАшак
  5. 2006Смывайся!Спайк йĕкехӳре
  6. 2003Дятловыэпизодри персонажсем
  7. 1996Бивис и Баттхед уделывают Америку (VHS валли куçару, «Премьер-видео фильм») — мужские голоса
  1. 1991Чёрный ПлащМегавольт, Ликвигад
  1. 1989Симпсоныарçынсен пĕтĕм ролĕсем (REN TV, 1-мĕш сезонăн темиçе серийĕ)
  1. 1988Полицейская академия (мультсериал)ар персонаж ролĕсем (НТВ)
  1. 1986Мой маленький пониСпайк (2x2 дкбляжĕ)
  1. 1977Путешествия Гулливера (Аслă Британи) — ''арçын ролĕсем (МНВК-ТВ-6)
  2. Весёлые МелодииБагс Банни пирки мультфилмсем (ТВ-6)Элмер Фадд

Сериалсене сасă кĕртни[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 19932002Секретные материалыарçын ролĕсем (REN TV, 1-мĕш сезонăн темиçе серийĕ)
  2. 1995Каина (Аргентина, Бразили, АПШ, Испани) (2х2—Телемаркет): арçын ролĕсем — Вадим Андреев, хĕрарăм ролĕсем — Людмила Ильина
  3. 1984Топаз (Венесуэлла) (2х2—Телемаркет): арçын ролĕсем — Вадим Андреев, хĕрарăм ролĕсем — Людмила Ильина

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]