Антонова Светлана Сергеевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Антонова хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Светлана Антонова
Çуралнă чухнехи ят: Светлана Сергеевна Антонова
Çуралнă вăхăт: 1979, раштав, 10
Çуралнă вырăн: Мускав, РСФСР, СССР
Гражданлăх: Flag of Russia.svg РФ
Професси: актриса
Карьера: 2000 — х. вăх.
IMDb: ID 1798969
antonova-sveta.narod.ru

Светлана Сергеевна Антонова — театрпа кино раççей актриси.

Пурнăçĕпе ĕçĕ-хĕлĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Мускавра 1979 çулта çуралнă. Ача чухне 8 çул хушши ишевпе хăтланнă. 2001 çулта Б. Щукин ячĕллĕ училищĕре (Ю. Шлыков курсĕ) вĕренсе тухнă. 2001 çултанпа Сатира театрĕн актриси. Сăрăç тата фотограф.

Пайăр пурнăçĕ тата çемье[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Уйрăлнă. Упăшка пулнăскер — Олег Долин актёр, Вероника Долинăн ывăлĕ. Хĕрĕ - Маша.

Аппăшĕ — Наталия Антонова актриса.

Театрти пултару ĕçĕсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • «Яблочный вор» — Шура Дрозд
  • «Секретарши»
  • «Восемь любящих женщин»
  • «Орнифль» — Маргарита
  • «Хозяйка гостиницы», реж. О. Субботина — Мирандолина
  • «Ни сантима меньше!!» — Вильда
  • «Счастливцев — Несчастливцев»
  • «Идеальное убийство» — Мэри Селби, секретарша

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 2000 — Игра в любовь
  2. 2001 — FM и ребята — Злата
  3. 2001 — Гражданин начальник — Наташа, Фердолевскин секретарĕ
  4. 2001 — Любовь и другие кошмары
  5. 2001 — Мамука
  6. 2002 — Кодекс чести — Аня
  7. 2002 — Пятый ангел
  8. 2003 — Вокзал — билетёрша Оксана
  9. 2003 — Евлампия Романова: Покер с акулой — Таня Митепаш
  10. 2004 — 32-е декабря
  11. 2004 — Пепел Феникса
  12. 2004 — Слепой
  13. 2005 — Любовь моя — Анжела Райская
  14. 2006 — Охота на пиранью — Ольга Хмельницкая, химик-биолог
  15. 2007 — Бухта пропавших дайверов — Алёна
  16. 2007 — Свет мой
  17. 2008 — Мины в фарватере — Маргарита Кузьмицкая
  18. 2008 — Монтекристо — Ольга Орлова
  19. 2008 — Сумасшедшая любовь — Настя Стрельникова
  20. 2008 — Морской патруль — Марина Заяц
  21. 2009 — Морской патруль-2 — Марина Заяц
  22. 2009 — Детективное агентство "Иван да Марья" — Марья
  23. 2009 — Московский Фейерверк — Антон
  24. 2009 — Грязная работа (телесериал) — Люба
  25. 2010 — Детективное агентство "Иван да Марья" — Марья
  26. 2011 - Тихий омут - "Саша"
  27. 2010 — Левая работа — Мария
  28. 2010 — Номер 13 — Лиля
  29. 2010 — Вербное воскресенье — Мария
  30. 2010 — «Алиби» на двоих — Вера, следователь
  31. 2011 — На крючке!
  32. 2011 — Нелюбимый
  33. 2011 — Страховой случай
  34. 2011Ельцин. Три дня в августеТатьяна Дьяченко, Ельцинăн кĕçĕн хĕрĕ
  35. 2012СамозванкаМарта/Ксюша

Сасă кĕртни тата дубляж[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1986 — Приключения Домовёнка — Наташа (сасă кĕртни)
  2. 2009 — Папе снова 17 (дубляж)

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]