Бероев Егор Вадимович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Disambig gray.svg Википедире Бероев хушаматлă çынсем пирки урăх статьясем пур.
Егор Бероев
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Егор Вадимович Бероев
Çуралнă вăхăт: 1977 юпа, 9
Çуралнă вырăн: Мускав, СССР
Гражданлăх: Flag of Russia.svg РФ
Професси: XXI ĕмĕрти раççей актёрĕ

Его́р Вади́мович Беро́ев (осет. Беруаты Вадимы фырт Егор, род. юпа, 9, 1977, Мускав) — осетин кăкĕнчен тухнă раççей театрпа кино актёрĕ.

Кун-çулĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Пултарулăх[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Театрти рольсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • «Бесприданница» А. Н. ОстровскогоКарандышев
  • «Вечность и ещё один день» — Петкутин
  • «Борис Годунов» — Фёдор Годунов
  • «Горячее сердце» А. Н. Островского — Гаврило. Спектакль премьери пулман.
  • «Двенадцатая ночь, или Все равно что» — Себастьян
  • «Джульетта и её Ромео» — Меркуцио
  • «И свет во тьме светит…» Л. Н. ТолстогоБорис
  • «Привидения» — Освальд
  • «Тот, кто получает пощечины» — Безано
  • «Пчёлка» — Жорж де Бланшеланд
  • «Лесная песня» — Лукаш
  • «Обыкновенная история» — Александр Адуев
  • «Самое главное» — Студент, сына Чиновника
  • «Священный огонь» — Колин Тэбрет
  • «Страх мыльного пузыря», "Другой театр"скользкий, неприятный на первый взгляд тип
  • «Божий поцелуй»
  • «Серебряная корова» — Гасси
  • «А. — это другая» (Постановка и концепция оформления: Ольга Субботина) — Герд

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1994Посвящение в любовьгимназист
  2. 2000Ростов-папа (новелла «Ты — это я») — Денис
  3. 2001В августе 44-го - эпизод
  4. 2001Гражданин начальникАндрей
  5. 2001Пятый уголДима, сын Суворова и Лики
  6. 2001Семейные тайныСлава Ермаков, владелец клуба «Свалка»
  7. 2001—2004Ростов-папаДенис
  8. 2002Железнодорожный романсАлексей
  9. 2002Каменская 2. Украденный сонОлег Мещеринов
  10. 2003Дикий табунДмитрий
  11. 2003Игра в модернАлександр Бартеньев
  12. 2004ПапаДавид Шварц, студент консерватории
  13. 2005Воскресенье в женской банежених
  14. 2005КазарозаОсипов в молодости
  15. 2005Турецкий гамбитЭраст Фандорин
  16. 2005Девять неизвестныхМефодий Дарвин, экстрасенс
  17. 2006Кто приходит в зимний вечерОлег
  18. 2006Лига обманутых жёнмуж Марины
  19. 2006Погоня за ангеломИван Архангельский
  20. 2007Дед Мороз поневолеАлексей
  21. 2007Беглянкифутболист Вадим Григорьев
  22. 2008Москва не сразу строилась. Московские истории
  23. 2008АдмиралъМихаил Смирнов, капитан, друг Колчака
  24. 2008Белая медведицаПавел Васильков
  25. 2008История любви, или Новогодний розыгрышРоман
  26. 2008Начать сначала. Марта (Раççей, Украина) — Иван
  27. 2009Повезло вам, что… (тăваççĕ)
  28. 2009Десантура. Никто, кроме насАндрей Саморуков, лейтенант
  29. 2009Человек, который знал всёАлександр Безукладников
  30. 2010ХимикМихаил Зуев, оперативник
  31. 2010ИндусЛеонид Лазарев
  32. 2011Время для двоихДмитрий Платонов
  33. 2011Всё, что нам нужно...
  34. 2011Ребёнок пополамАндрей Воронцов
  35. 2011РейдерАртём Андреевич Павлов, адвокат
  36. 2012Август. ВосьмогоЗаур/Добрый Робот
  37. {2012Мамы
  38. 2012Дорога на остров Пасхи
  39. 2012В ожидании моряМарат
  40. 2013ТерриторияМонголов
  41. 2013Полярный рейсИгорь
  42. 2013КовбоиСтанислав Ковальский
  43. 2013Второе дыханиеЮрий Сорин, хирург
  44. 2013Московская история (сериал) — Володя (Слон)
  45. 2014 --- Нереальная любовь (Игорь)

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]