Матросов Денис Владимирович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Матросов хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Денис Матросов
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Денис Владимирович Матросов
Çуралнă вăхăт: 1972, раштав, 10
Çуралнă вырăн: Мускав, РСФСР, СССР
Гражданлăх: Flag of Russia.svg РФ
Професси: раççей актёрĕ, телеертӳçĕ
Карьера: 1990 — х. в.

Дени́с Влади́мирович Матро́сов (1972, раштав, 10, Мускав) — театрпа кино раççей актёрĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

1972 çулхи раштавăн 10-мĕшĕнче Мускавра çуралнă.

Пайăр çын[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Арăмĕ — Мария Куликова актриса.

Иван ывăлĕ - 2011 çулхи çурлан 22-мĕшĕнче, çуралнă.

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1990 — Сделано в СССР — фотограф Лёха
  2. 1996 — Любовь на плоту — Митя
  3. 2001 — Мусорщик — крупье
  4. 2001 — Остановка по требованию 2 — карт шулерĕ
  5. 2001 — Фаталисты
  6. 2002 — Даже не думай — крупье
  7. 2002 — Две судьбы — Вадим
  8. 2003 — Люди и тени-2. Оптический обман — Виталий Литовцев
  9. 2003 — Подари мне жизнь — Костя
  10. 2005 — Воскресенье в женской бане
  11. 2005-2010 — Кармелита — Антон Астахов
  12. 2005 — Любовь моя — Вадим Строев
  13. 2005 — Новый русский романсӳкерçĕ Сергей Недельский
  14. 2006 — А Вы ему кто? — Виктор
  15. 2006 — Сыщики-5 — Фёдор Точильцев
  16. 2007 — Белка в колесе — Константин
  17. 2007 — Держи меня крепче — Данила
  18. 2008 — Наваждение — Дмитрий Колесников
  19. 2008 — От тюрьмы и от сумы — Вячеслав
  20. 2008 — Кухня
  21. 2010 — Метель — Павел
  22. 2010 — Кукушка — Рома
  23. 2011 — Другой мужчина — Анатолий Тетерин
  24. 2012Профиль убийцы - Николай Удальцов, полковник
  25. 2012 — Счастливый билет 
  26. 2013 — Дом с лилиями — Родион Камышёв
  27. 2013 — Всё к лучшему — Сергей
  28. 2014 — Роковое наследство — гл. роль - Григорий

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]