Куликова Мария Григорьевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Куликова хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Мария Куликова
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Мария Григорьевна Куликова
Çуралнă вăхăт: 1977, çурла, 4,
Çуралнă вырăн: Мускав, РСФСР, СССР
Гражданлăх: Flag of Russia.svg РФ
Професси: раççей актриси
Карьера: 1999 — х.в.

Мари́я Григо́рьевна Кулико́ва (1977, çурла, 4, Мускав, РСФСР, СССР) — раççей театрпа кино актриси.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Мария Куликова родилась 1977 çулхи çурлан 4-мĕшĕнче Мускавра çуралнă.

1998 çулта Б. В. Щукин ячĕллĕ Аслă театр училищинче (Е. В. Князев курсĕ) вĕренсе тухнă.

1998 - 2011 çулсенче — Мускаври академи сатира театрĕн актриси.

Театрти ĕçĕсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • «Нам всё ещё смешно» — Ведущая
  • «Ни сантима меньше!» — Вильди
  • «Восемь любящих женщин» — Сюзон
  • «Идеальный муж» — Мэйбл Чилтерн
  • «Трёхгрошовая опера»Люси
  • «Секретарши» — Секретарша мюзикл
  • «Время и семья Конвей» — Хейзел Конвей
  • «Таланты и поклонники»Александра Негина

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1999Затворник
  2. [[1999] — Поворот ключаЕлена Рогозина
  3. 2000Империя под ударом
  4. 2002Две судьбыНадежда Розанова
  5. 2003Козлёнок в молокестудентка Люся
  6. 2004Лесная царевнаМарья, лесная царевна
  7. 2005Воскресенье в женской бане
  8. 2005Две судьбы 2Оксана Горленко
  9. 2005Новый русский романсАлёна
  10. 2006Главный калибрАнна, жена Сергея Городецкого
  11. 2006Моя прекрасная няняАнгелина Родэ (118 серия «Ангел во плоти»)
  12. 2006Дело было в Гавриловке
  13. 2006Рельсы счастьяНадя, проводница
  14. 2006Сёстры по кровиДоминика Никитина
  15. 2007АферистыЮля Некрасова, психолог
  16. 2007Она сказала «Да»Таня
  17. 2007Белка в колесеИрина Белкина, стюардесса
  18. 2008Две судьбы-4. Новая жизньОксана Горленко
  19. 2008НаследствоДарья Михайловна Короленко, дочь Елены Григорьевны
  20. 2008Полёт фантазииАня Бузова
  21. 2008Разрешите тебя поцеловатьНаталья Киселёва, прапорщик
  22. 2008Своя правдаМарина Гусько
  23. 2008Ухня
  24. 2009Первая попыткаЛариса, приятельница Мары
  25. 2009ДесантураЗоя
  26. 2009Рябины гроздья алыеАнастасия
  27. 2009Женщина-зимаПолина Мороз
  28. 2010АдвокатессыЛариса Серебренникова / Оксана Алашеева
  29. 2010 — С приветом, КозаностраМаня
  30. 2010 — Я счастливая!Наталья Полушкина
  31. 2010 — Допустимые жертвыКатя
  32. 2011 — Лето волковВарюся
  33. 2011 — Золотые небесаДарья Витальевна Лёликова
  34. 2011 ГолубкаКалерия Подольская (качча тухсан - Дробышева), 24-37 çулта
  35. 2012Разрешите тебя поцеловать... сноваНаталья Киселёва, прапорщик
  36. 2012 — Это моя собакаИрина
  37. 2013 — Мечтать не вредноМарина
  38. 2013 — Склифосовский 2Марина Владимировна Нарочинская, хирург
  39. 2013 — Его любовьСвета
  40. 2013 — ОжерельеМарина Логинова
  41. 2013 — ПарфюмершаНаталья Павловна Баранова
  42. 2013 — Разрешите тебя поцеловать... на свадьбеНаталья Киселёва
  43. 2013 — Задания особой важности. Операция «Тайфун»Серафима
  44. 2014 — Склифосовский 3Марина Владимировна Нарочинская, хирург / тĕп тухтăр
  45. 2014Уйти, чтобы вернутьсяКатя
  46. {2014Муж на часКарина
  47. 2014] — Куда уходит любовьНаташа
  48. 2014Когда наступит рассветСофия
  49. 2014Заезжий молодецЛариса
  50. 2014Разрешите тебя поцеловать... отец невестыНаталья Власова (ĕçре)
  51. 2014Склифосовский 4Марина Владимировна Нарочинская (в производстве)
  52. 2014Поздние цветыВера
  53. 2015Задания особой важности. Операция «Невидимка»Серафима (ĕçре)

Пайăр пурнăç[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Упăшки — Денисом Матросовым. 2011 çулхи çурлан 22-мĕшĕнче вĕсен Иван ывăл çуралнă.

Телеспектакльсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 2003 — Секретаршисекретарши с букетом

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]