Натали (юрăç)

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Ку терминăн урăх пĕлтерĕшсем пур, пăхăр Натали.
Disambig gray.svg Рудина хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Натали (Наталья Рудина)
Тулли ят Наталья Анатольевна Миняева
Çуралнă вăхăт 1974 çулхи пушăн 31-мĕшĕ
Çуралнă вырăн Дзержинск (Раççей), Чулхула облаçĕ, РСФСР, СССР
Патшалăх Flag of Russia.svg РФ
Профессисем XXI ĕмĕрти Раççей юрăçи
Жанрсем поп, евродэнс, дрим
Официаллă сайт

Натали́ (чăн ячĕ — Наталья Анатольевна Миняева, качча кайсан — Рудина; пуш, 31, 1974, Дзержинск) — раççей эстрада юрăçи.

Кун-çулĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Пайăр пурнăç[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1991 çулхи çурлан 24-мĕшĕнче Александр Рудина (1970 çур.) качча тухнă.
  • Иккĕ ывăл: асли — Арсений (2002 çур.), кĕçĕнни — Анатолий (2011 çур.)[1].

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Студи альбомĕсем
  • 1991«Супербой»
  • 1992 — «Звездный Дождь» (Поп-галактика ушкăнпа пĕрле)
  • 1994 — «Русалочка»
  • 1996 — «Снежная роза»
  • 1998 — «Ветер с моря»
  • 1999 — «Считалочка»
  • 2000 — «Первая любовь»
  • 2001 — «Красавица — не красавица»
  • 2002 — «Не влюбляйся»
  • 2004 — «Всё, что мне надо»
  • 2009 — «Семнадцать мгновений любви»[2]
  • 2014 — «Шахерезада»
Синглы
Пухмачсем
  • 1998 — «Провинциальная девчонка»
  • 2002 — «The Best: Лучшие хиты»
  • 2003 — «Гармония»
  • 2004 — «Я люблю тебя: Новое и лучшие»

Видеографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çул Клип Режиссёр Альбом
1996 «Снежная роза» Григорий Константинопольский «Снежная роза»
1996 «Звезда по имени Солнце» Игорь Зайцев «Ветер с моря»
1997 «Ветер с моря дул» Игорь Зайцев «Ветер с моря»
1998 «Облака» Игорь Зайцев «Провинциальная девчонка»
1999 «Не стерпелось, не слюбилось» Игорь Зайцев «Считалочка»
1999 «Считалочка» Игорь Зайцев «Считалочка»
2000 «Черепашка» Игорь Зайцев «Первая любовь»
2000 «Первая любовь» Игорь Зайцев «Первая любовь»
2001 «Часто-часто» Игорь Зайцев «Красавица — не красавица»
2002 «Конфетка» Сергей Антонов «Не влюбляйся»
2002 «Мир без тебя» Георгий Тоидзе «Не влюбляйся»
2003 «Море цвета джинсов» Игорь Зайцев «Всё, что мне надо»
2003 «Всё, что мне надо» Игорь Зайцев «Всё, что мне надо»
2004 «Вот как» Игорь Зайцев «Всё, что мне надо»
2006 «Ветер с моря дул» (Remake) Альберт Хамитов «Семнадцать мгновений любви»
2013 «О Боже, какой мужчина!» Мария Скобелева «Шахерезада»
2013 «Николай» (feat. Николай Басков) Сергей Ткаченко «Шахерезада»
2014 «Шахерезада» Мария Скобелева «Шахерезада»

Чыславсем тата палăртнисем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çул Чыслав Палăртнă ĕçĕ Категори Пĕтĕмлетӳ
2013 RU.TV парне «О Боже, какой мужчина» юрă Иногда они возвращаются[3] Çĕнтерӳ
Ылтăн граммофон «О Боже, какой мужчина» юрă Çулталăкри чи паха юрă Çĕнтерӳ
Красная звезда «О Боже, какой мужчина» юрă Çулталăкри 20 чи паха юрă Çĕнтерӳ
Реальная ПРЕМИЯ MUSICBOX «О Боже, какой мужчина» юрă 100% GOLD кăтартни Çĕнтерӳ

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]