Раççей Патшалăхĕн субъекчĕсен лаптăкĕпе йĕркеленĕ списокĕ

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
  1. Саха Республики (Якути) 3 103 200
  2. Таймыр (Долган-Ненецк) автономлă тăрăхĕ 862 100
  3. Хабаровск Енĕ 788 600
  4. Эвенки автономлă тăрăхĕ 767 600
  5. Ямал-Ненец автономлă тăрăхĕ 750 300
  6. Иркутск облаçĕ 745 500
  7. Чукотка автономлă тăрăхĕ 737 700
  8. Красноярск ен 710 000
  9. Хантă-Манси автономлă тăрăхĕ 523 100
  10. Магадан облаçĕ 461 400
  11. Коми Республики 415 900
  12. Чита облаçĕ 412 500
  13. Архангельск облаçĕ 410 700
  14. Амур облаçĕ 363 700
  15. Буряти Республики 351 300
  16. Томск облаçĕ 316 900
  17. Коряки автономлă округĕ 301 500
  18. Свердловск облаçĕ 194 800
  19. Çĕнĕ Çĕпĕр облаçĕ 178 200
  20. Ненец автономнлă округĕ 176 700
  21. Карели Республики 172 400
  22. Камчатка облаçĕ 170 800
  23. Тува Республики 170 500
  24. Алтай енĕ 169 100
  25. Тинĕсçум ен 165 900
  26. Тĕмен облаçĕ 161 800
  27. Вологда облаçĕ 145 700
  28. Мурман облаçĕ 144 900
  29. Пушкăрт Республики 143 600
  30. Омск облаçĕ 139 700
  31. Пермь облаçĕ 127 700
  32. Оренбург облаçĕ 124 000
  33. Киров облаçĕ 120 800
  34. Волгоград облаçĕ 113 900
  35. Ростов облаçĕ 100 800
  36. Сарăту облаçĕ 100 200
  37. Кемĕр облаçĕ 95 500
  38. Алтай Республики 92 600
  39. Челепи облаçĕ 87 900
  40. Сахалин облаçĕ 87 100
  41. Ленинград облаçĕ 85 300
  42. Тверь облаçĕ 84 100
  43. Калмыки Республики 76 100
  44. Краснодар ен 76 000
  45. Чулхула облаçĕ 74 800
  46. Курган облаçĕ 71 000
  47. Тутарстан 68 000
  48. Ставрополь ен 66 500
  49. Хакаси республики 61 900
  50. Кострома облаçĕ 60 100
  51. Новгород облаçĕ 55 300
  52. Псков облаçĕ 55 300
  53. Самар облаçĕ 53 600
  54. Воронеж облаçĕ 52 400
  55. Дагестан республики 50 300
  56. Смулен облаçĕ 49 800
  57. Мускав облаçĕ 46 000
  58. Аçтăрхан облаçĕ 44 100
  59. Пенза облаçĕ 43 200
  60. Удмурт Республики 42 100
  61. Кисан облаçĕ 39 600
  62. Чĕмпĕр облаçĕ 37 300
  63. Ярославль облаçĕ 36 400
  64. Еврей автономлă облаçĕ 36 000
  65. Брянск облаçĕ 34 900
  66. Тамбов облаçĕ 34 300
  67. Коми-Пермяк автономлă тăрăхĕ 32 900
  68. Калуга облаçĕ 29 900
  69. Курск облаçĕ 29 800
  70. Улатимĕр облаçĕ 29 000
  71. Белгород облаçĕ 27 100
  72. Мордва Республики 26 200
  73. Тула облаçĕ 25 700
  74. Орел облаçĕ 24 700
  75. Липецк облаçĕ 24 100
  76. Иваново облаçĕ 23 900
  77. Мари Эл 23 200
  78. Буряти Усть-Урта автономлă тăрăхĕ 22 400
  79. Буряти Агин автономлă тăрăхĕ 19 000
  80. Чăваш Республики 18 300
  81. Калининград облаçĕ 15 100
  82. Чечен республики 15 000
  83. Карачай-Черкес республики 14 100
  84. Кабарда-Палкар республики 12 500
  85. Çурçĕр Осети (Алани) республики 8 000
  86. Адыгей республики 7 600
  87. Ингушети Республики 4 300
  88. Мускав хули 1 000
  89. Санкт-Петербург хули 600